0758 369 473

Trăim într-o lume alertă – vrem rezultate imediate şi soluţii eficiente în toate ariile vietii noastre. Este prin urmare lesne de înţeles că atunci când ne încordăm muşchii abdominali ne dorim să vedem rezultate cât mai rapide ale exerciţiilor noastre. Cu toate acestea, avem nevoie de o voinţă puternică şi răbdare pentru a ne putea bucura cu adevărat de efectele unui antrenament susţinut.

De ce să nu foloseşti în schimb inovaţiile tehnologice din domeniul fitness-ului disponibile în prezent?

Metoda electrostimulării îşi are originile în spaţiul de cercetare rusesc. Este binecunoscut faptul că în lipsa gravitaţiei muşchii suferă o degradare şi pot surveni pierderi osoase semnificative. Folosită iniţial în reabilitarea astronauţilor, această metodă a fost apoi adoptată de către sportivii profesionişti ruşi pentru antrenamentul propriu.

Noua generaţie de aparate EMS a fost dezvoltată de inginerii germani în anii ’90 şi utilizarea acesteia s-a răspândit dincolo de domeniul sportului profesional şi al reabilitării, către aria fitness-ului, frumuseţii si a ceea ce numim “îmbătrânire frumoasă”. Datorită timpului redus de antrenament, rezultatelor rapide şi efectului său excepţional în îmbunătăţirea vitezei, dinamicii şi timpului de reacţie, această metodă de antrenament bazată pe electrostimularea întregului corp a fost denumită Speedfitness®.

(EMS: electro-myo-stimulation) Aparatele EMS de ultimă generaţie, inclusiv cele folosite pentru Speedfitness, contractă muşchii cu ajutorul curentului alternativ de mică intensitate - o metodă nu doar sigură, ci şi foarte eficientă.

Electrozii umezi cu o suprafaţă largă sunt poziţionaţi pe întreg corpul, incluzând 8 grupe de muşchi, cu ajutorul unei veste practice şi al unui sistem de benzi. Primul pas constă în îmbrăcarea unui costum de antrenament curat din bumbac pentru a obţine toate cele 85 de contracţii musculare pe secundă într-un mod complet igenic. Antrenorii de Speedfitness completeză programul cu exerciţii statice, simple şi personalizate, iar intensitatea impulsurilor poate fi ajustată pentru fiecare zonă a corpului în funcţie de nevoile personale. După 20 de minute, oaspeţii noştri se simt ca după o vizită solicitantă de 1,5 – 2 ore la sală – şi febra musculară, resimţită în întrg corpul, va urma de asemenea, durând în jur de 2 zile. În timpul scurtului antrenament se va simţi doar exerciţiul pur al musculaturii, fără nici o presiune asupra tendoanelor sau a încheieturilor. Impulsurile electrice nu sunt concentrate într-un singur punct, ci sunt distribuite egal pe suprafaţa electrodului, neexistând nici un punct ascuţit care să medieze impacturi dure. Impulsurile electrice asigură într-un mod unic activarea a 90% din muşchi în acelaşi timp. Rezultatul: intensificarea arderii grăsimilor pentru următoarele zile, scăderea în greutate, un corp mai frumos şi mai atletic şi muşchi bine definiţi.

Antrenorii oferă oaspeţilor lor băuturi izotonice înainte de antrenament şi shake-uri bogate în proteine după. Un alt avantaj al metodei Speedfitness este acela că vă scapă de incomfortabilele bagaje cu echipamente sportive, oaspeţii neavând nevoie de încalţăminte sport sau prosoape în studiourile complet echipate şi dotate cu podele din lemn.

Tag-uri: electro stimulare, EMS

Partenerii Noștri

ofera produse și servicii recomandate Dream Speedfitness.

Clima Trade
Hair Club
Weblike PRO
OK Clean
Carpatic FUN
Restaurant Capitolium
Sanda Stil
Aurora

Contactează-ne

Orar Dream Speedfitness

Luni-Vineri 8:00 - 21:00
Sâmbătă 8:00 - 14:00
Duminică - închis

Adresă

Str. Bolliac Cezar nr. 2 (vis-à-vis de Medi Cris)
410096 Oradea, România

Informații

contact@dreamspeedfitness.com
+40 758 369 473