0758 369 473

Sistemul EMS este produs de firma germană miha bodytec GmbH (www.miha-bodytec.de). Aparatul elegant şi inteligent integrează componentele unui sistem revoluţionar: cea mai inovativă tehnologie combinată cu cel mai înalt grad de confort şi rezultate optime.

Unitatea de control de dimensiunea unui laptop poate fi montată oriunde, fie împreună cu sistemul mobil dezvoltat de producător, fie cu suportul incredibil de stabil. O suprafaţă de doar 2 mp este suficientă pentru aparat şi antrenament, dar echivalează cu echipamentul unui întregi săli de fitness datorită efectului pe care îl are asupra întregului corp.

Meniul sistemului este uşor de înţeles şi folosit, ceea ce face ca antrenamentele să fie facil de învăţat şi practicat, atât pentru utilizatori, cât şi pentru operatori.

Intensitatea impulsurilor este reglabilă, atât pentru anumite grupe de muşchi, cât şi per total, prin urmare intensitatea antrenamentelor poate fi ajustată individual, pentru fiecare parte a corpului în mod separat. Aparatul poate lucra până la 8 grupe de muşchi simultan sau individual. Funcţiile unice ale aparatului au fost răsplătite in 2009 cu Premiul pentru Inovaţii (Innovations Award). (http://www.spoteo.de/nachrichten/nachricht_559_0_Einzigartig--EMS-Training-mit-miha-bodytec.html)

Partenerii Noștri

ofera produse și servicii recomandate Dream Speedfitness.

Clima Trade
Hair Club
Weblike PRO
OK Clean
Carpatic FUN
Restaurant Capitolium
Sanda Stil
Aurora

Contactează-ne

Orar Dream Speedfitness

Luni-Vineri 8:00 - 21:00
Sâmbătă 8:00 - 14:00
Duminică - închis

Adresă

Str. Bolliac Cezar nr. 2 (vis-à-vis de Medi Cris)
410096 Oradea, România

Informații

contact@dreamspeedfitness.com
+40 758 369 473